Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sunucu Tanitim END ROLEPLΛY-WWW.ENDRP.NET

S Çevrim dışı
10 Mar 2022
1
0


Öncelikle hepinize Merhaba arkadaşlar "end Roleplay" ( WIPE: 01.03.2022) tarihinde açılmasını planlamaktayız.EndRP,Fivem platformunda oyuncularımızın ve yönetim ekibimizin memnuniyetini göz önüne alarak başlattığımız bir projedir.Oyun içerisinde ve oyun dışında üst düzey yönetim ekibi olarak hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin en iyisi olma iddiası barındırmayan, realistik, samimi, kaliteli ve eğlenceli bir rol ortamı oluşturmak birincil hedefimizdir. EndRP sunucumuzun başındaki kurucu niteliğindeki kişi veya kişilerin oyunu P2W (Pay2Win) klasmanına sokarak ultra lüks ve güçlendirilmiş araç, silah, ev, menkul veya pozisyonları gerçek para karşılığında satarak daha önce de belirtildiği gibi oyuncuları önce sunucularından daha sonra platformdan soğutan,kendi çıkarlarını düşünen projelere tanık olduktan sonra kurduğumuz projemizdir.Yeniliklerimize yenilik katmaya devam ediyoruz.

Sen de aramıza katılıp endRP ile oyundan zevk almaya ne dersin?

endRoleplay Misyon ve Vizyonumuz
endRP olarak misyon ve vizyonumuzda ki temel amacımız oyuncular arası EŞİTLİK.
Şeffaf ve Ortak Kararlarımız:endRP olarak alacağımız kararlarda oyuncularımızı her zaman bilgilendireceğiz ve şeffaf olarak uygulayacağız.Sunucumuz da SM ve Founder ekibimizin aldığı kararlar öncelikle topluluk da bilgilendirme yoluyla veya gerekli yerlerde oylama ile şeffaf bir şekilde topluluğa sunulur.
Sunucumuzda yönetim ekibimizin özel yetkileri ne olursa olsun,rol esnasında kullanması kısıtlıdır.
Realistik Rol Ortamı: Rol de son derece gerçekci ve katı kurallara dayalı bir ortam hedeflemekteyiz.EndRP olarak kalitemizi her zaman üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz.Legal ve illegal roller içerisinde başka bir grup getirilmesi veya grubun kapatılması gerekirse disiplinli ve kararlı bir şekilde derhal işlem uygulanır.
EndRP Yönetim Ekibi:Oyuncu ekibimiz ile amacımız ve kararlarımız gereği yetiştirme politikası uygulayacağız.Eksik bir pozisyon olduğu zaman yetiştirdiğimiz oyuncuyu göz önünde bulundurarak yerleştiririz,tanıdığımız kişiler ve yönetim ekibimiz öncelikli değildir.
endRP Yönetim Ekibi/Yetkili Ekibi başvuru bölümü açıktır ve başvurular değerlendirilir.
endRoleplay Bağışçı Sistemi
EndRP olarak P2W(parayı bas üstün ol :/),politikamız gereği kesinlikle kabul etmediğimiz bir şeydir.Sunucumuza yapılan bağışlar tekrar yatırım amacıyla kullanılır. Bağışçı paketlerimiz sizlere sunucumuz içerisinde herhangibir elde edemeyeceğiniz ekstra özellik,fiziksel eşya vb. katmayacaktır.Misyon ve vizyonumuz gereği sunucumuzda aldığınız bağışçı paketleri diğer oyuncularımızın önüne geçmenizi kısıtlamıştır.Sunucumuzda Discord rolleri ekstra yetki ve üstünlük sağlamayacaktır. Gelişim ve yenilikler herkes için
Destekleriniz için Teşekkürler...
endRoleplay Sunucu Özellikleri
EndRP olarak, Fivem piyasasında ki diğer sunucuların aksine +60 fps gibi vaatlerde bulunmak yerine akıcı ve sorunsuz RP keyfi sunuyoruz.Sunucumuzda en kaliteli istemcilerden birini kullanmaktayız.Keyifli oyunlar dileriz...
null
endRoleplay Eşsiz Özellikler
Avılık Sistemi

endRP Saygınlık Sistemi
Blip Ve Hud Menu
endRP Hud-Blips Menu
Avcılık
endRP Avcılık
Depo Sistemi
endRP Depo/ endRP Warehouse
Araç Çalma
endRP Veh Steal / endRP Araç Çalma
Telefon
endRP Phone Update/endRP Telefon
Market Soygunu
endRP MARKT ROB / endRP Market Soygunu
endRoleplay Meslekler
endRoleplay Ekibi olarak script destekli veya script desteği olmadan,mesleklerinizi kolayca gerçekleştirmeniz amacıyla destek sağlıyoruz.İstediğiniz mesleği realistik olması şartıyla yapabilirsiniz.Sunucumuzda devlet alanındaki mesleklere başvurular daimi olarak sürecektir,yönetim ekibimiz başvurularınızı aktif olarak değerlendirecektir.
endRoleplay Piyasa ve Ekonomi
endRoleplay Ekibi olarak sunucumuzda ki oyuncularımıza test ederek hazırladığımız ekonomi ve piyasa sistemi tamamen real hayattan araştırmalar ile RP serverimize uyarlanmıştır.Topluluğumuzda üyelerimizin sıkılmasını engellemek amacıyla ekonomi ve piyasaya kolaylıklar getirilmiştir.
endRoleplay Scriptler
endRoleplay Yönetim Ekibi olarak scriptlerimiz de aktif olarak geliştirmeler yapılmaktadır.Scriptlerimizi yaparken hatasız ve keyifli bir RP deneyimi sağlamayı amaçladık.Scriptlerimizi sunucumuza uygularken optimizasyonu göz ardı etmedik.​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, üye: 0, Ziyaretçi: 1)