Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sunucu Tanitim V-Story Rp sunucumuz açıldı kaliteli roller sizi bekliyor!

thatszoro

üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Discord Adresimize gelerek sunucu içerisinde scriptleri ve örnek görüntüleri görebilirsiniz.
-
Neden V-Story?
  • Sıcak Topluluk: Oyuncuların birbirine destek olduğu, dostane ve anlayışlı bir topluluğuz.
  • Adil ve Profesyonel Yönetim: Herkese eşit yaklaşan, deneyimli ve adil bir yönetim ekibine sahibiz.
  • Etkinlikler ve Güncellemeler: Sürekli gelişen ve yenilenen oyun deneyimi.
  • Özgün Sistemler: Eşsiz oyun mekanikleri ve özelleştirilebilir içeriklerle dolu bir sunucu deneyimi sunuyoruz.
  • Derinlemesine Hikaye Odaklı RP: Karakterinizin hikayesine yön verip diğer oyuncularla unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz bir ortam sunuyoruz.
-
Haydi, kendi hikayeni yazma vakti!Birlikte unutulmaz bir dünyayı inşa edelim. Seni aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz!
V-Story’de görüşmek üzere!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri